Sadie Hawkins dance

Heisann! I går kveld hadde vi sadie hawkins dance. Det er en country dans. Husker ikke om jeg har nevnt det eller ikke, men her er jo cowboystilen veldig populær, og det går utrolig mye i countrymusikk! Sadie hawkins dans er en dans hvor jentene spørr ut guttene, og det skal gjerne være en søt vei. Hannah skrev en sang og spilte gitar og sang for hennes date i klasserommet, haha! Ei annen jente fikk fotballtreneren til å synge det i kafeteria. Jeg skrev på 6 glass, sadie? og satt det utenfor trappa hans. 

Mange av oss seniorene dro ut og spiste som en gruppe først. Jeg har ikke så veldig mange bilder, men det ble tatt en del bilder så skal legge de ut på bloggen når jeg får de!

Hannah krøllet håret mitt. Vi var litt usikker på om det var trygt, siden hu brant seg på krølltanga her om dagen, og har et skikkelig merke haha!...så da trengte jeg jo cowboyboots! Så siden Selestia jobber en plass de selger boots, og hadde nøkler meg seg. Låste vi oss inn og kjøpte et par boots rett før dansens. Brukte totalt 5 min, utrolig spontant! Men, ahh, jeg elsker de!! Cowboyboots er utrolig in her, og de bruker de daglig på skolen. 

Dette er meg og min kjære Selestia. Hun kom til oss, så vi ordnet oss sammen. 

Elsker det at når det kommer på en countrysang, og det er en dans til som alle kan. Trenger litt mer trening, men begynner å få det til.

Vi hadde jo selvfølgelig forskjellige dress-up days denne uken. På mandag var det denim-day. På tirsdag var det bandana, onsdag, bling-bling, torsdag boots og i går var det duck dynasty. 

Har jo nesten vært her i 4 mnd nå, og denne neste måneden kommer til å gå superfort. Neste uke er det thanksgivingbreak, så da har vi fri onsdag, torsdag og fredag. Helgen etter er det madrigal. Det er en musical, jeg skal spille en pianosang med bandet i den. Helgen etter der er det Kansas City tur med utvekslingsstudenter også er det finals i alle fagene -.- -.- så er det juleferie!! 

Forresten så ble det ikke noe basketball på meg, kommer til å bli alt for my! Så jeg er med i en vektløftinggruppe. Amanda og Hannah er også med i den. 

Vår kjære lille søte kattunge. Vi har fått 4 stykker. 

Så jeg har det utrolig bra, og har kommet helt inn i den amerikanske livet. Skal publisere flere bilder fra sadie når jeg får bildene. 

Seniorpictures

I går så tok Hannah seniorblider av meg. Noen gjør det til fotograf, men jeg valgte bare å la Hannah ta de med mitt kamera. Vi dro forskjellige plasser her i Centralia. 
Vet ikke om jeg har nevnt det, men i morgen skal jeg spille konsert. Skal spille med hele orkesteret, så sånn passe nervøs til det. Skal forresten også prøvespille for basketball hele denne uken, så blir en hektisk uke! Kommer ikke hjem før i 6 tiden hver dag. Tviler på at jeg kommer til å spille, i og med at det kommer til å bli så travelt og jeg omtrent drokner i lekser fra før av. Det er såppas få folk som spiller basket på skolelaget, så om jeg vil så kan jeg spille fordi de kommer ikke til å plukke ut folk. 

I dag i kirken så dro Hannah, Austin og Miriam en spøk med meg. Fortalte meg at jeg måtte si the American plege og awana plege høyt i kirken, og svare på spm som for eksempel hva jeg har lært osv. Jeg fikk jo helt panikk og måtte stripugge plegene. Forberedte meg på hva jeg skulle svare å alt. Men neidaaa, var bare kødd! Men var på tide at jeg lærte meg plegene, fordi vi sier de hele tiden. Hver søndag i kirken, og før hver kamp. Jeg bestemte meg foresten for å delta i Awana, kirkegruppen på søndager fra 5-7. Vi får en tur på slutten av året, om du fullførerer. Noe som ikke er så veldig vanskelig. Er bare å svare på masse spørsmål også er det et bibelvers for hver seksjon du må lære deg utenatt og si høyt. Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits