Roadtrips

Heisann! For tiden så har jeg det utrolig bra, hver uke blir bare bedre og bedre. Jeg må bare si jeg elsker denne lille plassen, har blitt kjent med så utrolig mange fantastiske folk som jeg har blitt så glad i! Gleder meg til å gå på skolen. Akkurat nå kan jeg si at dette er det beste valget jeg har tatt. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg sitter her jeg sitter i dag. Alle som er her for meg, både hjemme i Norge og her i USA. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å vise hvor takknemlig jeg er. Jeg må si jeg har vært omtrent maks heldig! Meg, Hannah og Amanda går foresten veldig godt overens. Vi har aldri kranglet, og blir bare bedre og bedre venner etter som tiden går. 

Denne helgen har jeg tilbringt 10 timer i bil med noen utrolige herlige jenter. Merket på hjemturen i går at vi hadde vært litt for lenge i bil.. haha! Men vi hadde det utrolig morsomt. Vi hadde fri på fredag, så jeg og 3 andre kjørte til Lake of Ozarks for å shoppe. Det var et utendørs kjøpesenter på en måte. Maaaasse butikker!!! På fredagskvelden var det fotballkamp, og som alle andre kampene så vant vi jo overlegent. 

Så istedet for å gå rundt på kjøpesenteret så kunne du kjøre. Ikke at vi gjorde det da...... 

Her er innkjøpene mine, som ble en del. Har ikke shoppet ordentlig på lenge, og nå begynner det å bli kaldere, så trengte litt varmere klær. På lørdag var det klart for state-finale i softball.Softlaget vårt er også utrolig bra, dette var tredje året de var i finalen, og de vant i år også. Finalen ble spilt Springfield som er sør-vest i Missouri. De vant 9-2. Skjønner faktisk dette spillet nå. Jeg, Hannah og 3 andre jenter kjørte sammen, var 3 timer en vei, og vi hadde en kjempeartig tur.Min kjære softballspiller!

Etterpå dro vi å spiste på Lamberts, som er en veldig kjent restaurant. Det var kjempestort, men måtte likevell vente 1 time før vi fikk bord. Men vi hadde det utrolig artig, så var ingen problem. 


haha, kelnern ville være med på bildet. 

Forige helg var laget jeg og Sydney tynnlefser. Besteforeldrene hennes er norske, så de hadde utstyr til å lage tynnlefse og lurte på om jeg ville komme å være med. Det var utrolig koselig og artig! Det var vanskelig å få lefsene veldig tynne da... 

 

 


 På kvelden dro vi til et haunted house. Det var faktisk så forferdelig skummelt!! Det var veldig levende, og de løp etter deg og hvisket deg i øret. 

Six flags

Six flags er et tivoli, antageligvis det største i Missouri. Det er i vertfall stort! Avsluttet den fantastiske uken der med alle utvekslingsstudentene som har samme områdspersoner som meg. Tror jeg aldri har følt meg så internasjonal før. Det var folk der fra hele verden, og ble kjent med nye folk. Var faktisk enda ei jente der fra Norge, bortsett fra meg og Ingvild, så det var utrolig artig. Ellers var det folk fra Kina, Chile, Marokko, Phillipinene, Tyskland, Nederland, Brazil, Mexico, Andorra og USA. Meg, Ingvild og ei jente fra Brazil ble kjørt til områdspersonen vår på lørdagskvelden og tilbringte natten der. Hun bor nærmere st.Louis og six flags. 


 
Her har vi hele gjengen!

Siden denne attraksjonene stengte på grunn av en feil da det endelig var vår tur, og det var 20 min før vi skulle dra. Bestemte vi oss bare for å være igjen å vente, og håpe på at de åpnet den før vi dro. Noe som de ikke gjorde. Hadde i vertfall en utrolig artig tid med de som jobbet der. De hadde jo heller ikke noe bedre å finne på.. Heldigvis skal jeg tilbake til six flags. Var utrolig stort! 


Homecoming week

Dette har vært en meget innholdsrik uke, og jeg har fått opplevd min første og sannsynsligvis eneste homecoming. Det var faktisk så utrolig mye mer enn hva jeg trodde det skulle være. Temaet for homecoming var fra caveman til nå, we have been winning since the beginning. Fotballaget til Centralia er utrolig bra, vinner alle kampene overlegent! Så mandagen dress-up day var caveman, og jeg og Hannah laget vårt egent kostyme. 

På tirsdag hadde vi 60's/80's

På onsdag var det 80's/90's
På onsdagskvelden var det et flash light parade som gikk fra skolen til square of town, og tilbake på skolen der det var et digert bonfire. Det var egentlig bare for å få opp spiriten. Så bra school spririt har jeg aldri sett før! 

På torsdagen var det panther wear. Hadde bare på meg en centralia t-shorte. Vi hadde også et assembly/pep-rally. Der hele skolen samles i gymsalen for nok en gang få opp stemningen til fredagens fotballkamp. Det var utrolig artig! Korpset spilte i hallwayen. I gymsalen hadde cheerleaderne opptreden, og deretter en volleyballkamp mellom Varsityjentene (1.laget) i volleyball og noen av fotballguttene. De kalte seg for Bomb Squad. Noen av fotballguttene var også cheerleadere og hadde på seg draktene til jentene, hahaha. Pep-rally er en konkurranse mellom trinnene som går ut på å brøle høyest. De sa at dette var tidenes assembly! 

Meg og Kylie på sleepover på torsdagen. På fredagen hadde vi fri, og vi hadde en homecomingparade i 1-2 tiden. Der alle trinnene, lagene, klubbene, dronning og konge kandidatene hadde sin egen flåte/bil. Hannah var nominert til homecoming dronning! Derfor måtte hun pynte seg. 

Alle konge og dronning kandidatene.


Seniorflåta!

Her er forresten homecoming t-shorten jeg lagde. 

 

Vår kjære dronningkandidat klar for homecomingkamp. Hun i midten er dronning fra i fjor. Det er jo homecoming, så de kommer jo tilbake.

Dronningkandidatene med sine freshmen escorts!Hannah ble kåret til homecoming queen, utrolig artig!

også ble homecoming king kåret.. 

Hele forige uke var veldig travel. Var med og hjalp en del med å lage seniorflåten. 

Det var en utrolig artig og opplevelsesrik uke! Toppet hele uken med en tur til six flags med utvekslingsstudentene på søndag. Legger ut bilder av det senere! Så for tiden har jeg det kjempebra! Det med kirken ordnet seg forresten å. Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits