Graduation

Da er jeg helt ferdig med high school. Litt trist å tenke på at det er over, og at jeg aldri skal gå gjennom gangene der igjen. Men utrolig godt å ha ferie nå. Også er det jo nesten 30 grader her, så det er godt å slippe å gå på skolen i varmen. Men graduation var jo en skikkelig amerikansk opplevelse, utrolig artig. Startet med at vi marsjerte inn, så var det en del taler og slikt før vi avsluttet med å ''walk the stage''. Etter graduation hadde vi et graduationpary med familie og venner hjemme til oss. Var utrolig mye folk her. Vi jentene hadde en photoshoot med ballkjolene våre på slutten.
 Nå er det bare en helg i USA igjen, så er det over og ut. Vi sees i Norge! 

Schools out!!

Jepp, det er enda ikke 17.mai og jeg har sommerferie, whaat? Skal ikke klage da!! Uansett, tiden flyger, og hjemreisen nærmer seg med stormskritt. Vet ikke helt hva jeg skal føle om hjemreisen. Skikkelig blandet følelse. Det skal bli så utrolig godt å komme hjem til sitt eget hus, sitt eget rom, og ikke minst litt mer frihet (tror alle som har vært på utveksling i USA skjønner hva jeg mener med det). Ikke det at jeg ikke føler meg hjemme i dette huset, men det blir aldri som ordentlig hjemme. Men skal også bli så trist å reise i fra alt. Kommer til å savne på å føle at jeg er en del av Centralia. Føler egentlig at alle vi i denne lille byen er en liten familie. Det var godt å få ferie, men jeg kommer til å savne high school. Å alle de fantastiske vennene jeg har fått her. Kunne ønske at jeg kunne ha alle vennene mine på et sted i verden.. Så jeg gruegleder meg til å reise, og halvveis litt nervøs. Er helt rart, får ikke til å beskrive det. Er bare så rart å tenke på at jeg skal tilbake til alt, veldig urealistisk. Vell nok om det. Tenkte jeg skulle bare legge til noen bilder fra hva som har skjedd her i det siste. 

Dette er da fra siste skoledag, som altså var i dag. Vi hadde en sleepover hjem til oss. 

For et par uker siden dro vi til en dyrehage gjennom skolen.


Kommer til å savne denne læreren. 

Så var det klart for prom, og her fikk jeg og min gruppe middag. Var så nydelig. 

så det var prom! 

Forige søndag hadde vi en avslutningsmiddag med ayusagjengen! Var trist å si hade til den gjengen.

Fikk vårt diplom for å ha gjennomført dette utvekslingsåret. 

Så tilslutt slenger jeg med et bilde av ene klasserommet mitt, bare for å vise. 

Graduation er på søndag, så det blir spennende. Vi snakkes!

Branson

Hvis vi fullførte Awana, som er den kirkegruppen hver søndagkveld, så fikk vi denne turen. Så fredagmorgen satte vi kursen mot Branson som er 4 timer sørover. Vi stoppet for å spise på Lamberts på veien. Lamberts er en veldig populær restaurant, som de kun har 3 av i USA. 2 i Missouri, og 1 i Alabama. Lamberts er kjent for flygende boller. Det var andre gangen jeg var der. Da vi kom til Branson shoppet vi først på et utendørs kjøpesenter, deretter dro vi til motellet. Vi svømte og satte i boblebadet. Er litt vanskelig å se, men jeg er ikke den første nordmannen som hadde vært der. 

På lørdag dro vi til en fornøyelsespark. Kan vell ikke si noe annet enn at vi hadde en bra dag! Søndag dro vi i kirken, også kjørte vi hjem igjen. Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits