Hawaii

Da er jeg hjemme igjen, har utrolig lyst til å bare reise tilbake. Var hjem søndagskveld klokken 8, etter en laang reise! Hawaii var så fantastistk, og dette var bare en helt ubeskrivelig bra uke. Vi var 101 studenter fra hele verden, og over 20 norske. Var så utrolig godt å møte litt nordmenn igjen. Vi hadde knallvær hele uken. Tenkte jeg legger ut innlegg fra en eller to dager. 

Jeg ankom da et kjempefint hotell lørdagskveld i 7 tiden. Da hadde vi først en middag, og et orienteringsmøte. 

Søndag, som også var bursdagen min dro vi på stranden. Forresten veldig rart å feire bursdagen på stranda i bikini og knallsol, er vandt til at det er snø jeg. Vi dro på en båttur og rett og slett bare solte oss. Bursdagssangen fikk jeg et par ganger å. På båtturen så vi hval!

Så avsluttet jeg kvelden på factory cheescake med denne gjengen. Hadde en utrolig bra dag, litt rart å feire bursdagen på stranden er jo vant med snø på bursdagen min. 

Getting ready for the week of my life

Heisann! Og oops, oppdaget at det var en måned siden jeg hadde blogget. Men for å oppdatere så går det superfint her i statene. Trives så utrolig godt her, er så mye herlige mennesker. Nyter hver dag som går. For et par uker siden dro vi med utvekslingsgruppen å sto på slalom. Det var utrolig artig. Forige helg var det vektløftingskonkurransen. Det var en fin opplevelse. Ellers går det mye i skole. Natt til lørdag setter vi endelig kursen mot Hawaii, og har ikke ord over hvor mye jeg gleder meg!! Trodde aldri denne turen skulle komme.Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits