Courtwarming ++

I mens vi hadde courtwarmingdansen på mandag, så hadde vi dansen i gårkveld! Alt dette skulle jo egentlig være helgen for to uker siden, men ble jo avlyst på grunn av snø. Fikk forresten fri hele den uken etterpå bortsett fra fredagen. Så en ekstra friuke var deilig. Vi må gjøre opp disse dagene da. Må på skolen på mandag, da vi egentlig skulle ha hatt fri. Er lagt inn andre dager i løpet av året som vi også må på skolen likevell på grunn av snowdays. Resten av dagene blir lagt til på slutten av skoleåret, som vi seniorene er så heldige å ikke trenger å ta opp. Etter graduation er vi ferdig. Før courtwarming dansen i går så hadde vi også en kamp, og det var seniornight. Seniornight er en kveld hvor man hedrer seniorene, siden det er siste året dems. Temaet var disney. Jeg endte opp i all hast med å ta på meg Hannahs gamle ballkjole og være en fe.


Hannah var sleeping beauty 
Seniorguttene og cheerleaderne hadde et cheershow. Var råkult!

Så var det klart for courtwarmingdansen! Courtwarming er foresten bare en basketballkamp, med en formell dans etterpå. Noe av det samme som homecoming for amerikansk fotball, bare ikke like stort. 

 

Ellers så holder vi på å løfter en del vekter for tiden. Både jeg, Hannah og Amanda skal delta i en vektløftingkonkurranse om 3 uker. Jeg bestemte meg ikke for å delta før denne uken, men vi har løftet helt siden etter jul. Å nei, hadde aldri forestilt meg selv delta på noe sånt jeg heller. Men hvorfor ikke? Helgen etter så er det endelig klart for Hawaii!! Har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg. Har faktisk bursdag i mens jeg er på Hawaii, så 18-årsdagen på Hawaii kan man ikke klage på. Skal forresten også ha med meg ei vennine fra her i USA til Hawaii, så det blir artig. 

Og slik går dagene...

Her er det vanlig at man kan levere ting på kontoret, også plutselig kan du få noe levert mitt i timen. Blomster, gaver.. spesielt nå rundt valentines! Fikk dette hjertet med sjokolade i på skolen på torsdag. Var vmor som hadde vært innom å levert den. 

Dette var alt for denne gang.

Missouriværet

Her i USA er det da ikke vanlig med piggdekk. Så når temperaturen blir under 0, veiene blir isete og masse snø er man mer eller mindre stuck. Vi alle hadde gledet oss så mye til courtwarming dennne helgen. Vi skulle ha et pep-assemble på skolen i går (noe av det samme vi hadde før homecominng). Så skulle basketballkampen være i gårkveld, og i kveld var det dansen. Alt var planlagt og vi skulle ut å spise først. Men neida, pga av været fikk vi vite på skolen i går at alt var avlyst. Vi gjennomførte delen av assemblyet der vi var oppstilt i gangen og så paraden av handlevogner som var dekorert av de forskjellige klubbene på skolen. Har de bare hatt piggdekk har ikke dette vært noen problem. Men vi lider ingen nød, vi jentene ente opp med å gå ut å spise og ha en sleepover. Så akkurat nå er vi stuck her, og kommer oss ikke hjem (noe som vi var klar over at kunne skje). Vi satt ute i badestampen i går kveld. Det var koselig! courtwarmingkampen og assembly blir neste mandag og dansen fredag om 2 uker. Så da er det bare å glede seg enda litt lengre. Er meldt kaldt og snø hele neste uke, så lurer på om vi i heletatt kommer oss på skolen. Noen av jentene prøvde å dra men kom akkurat tilbake siden de ikke kom seg noe lengre enn nede i en dal rett ved siden av, så de kom gående tilbake. Nå er vi klar for å gå ut i badestampen igjen.Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits