Tiden flyr

Heisann. Begynner å bli litt dårlig med å oppdatere. Tiden går jo så fort, skjønner ikke hvor den blir av. Jeg gjør jo heller ikke så mye. Stort sett skole og lekser. Begynner å bli rimelig klar for sommerferie. Jeg får sommerferie 15 mai, så det er jo flott! Forrige helg spilte jeg piano for contest. Betyr at jeg spilte for dommere. Måtte spille uten noter. Jeg fikk en 2, der av 5 var det dårligste, så det var jo ikke så dårlig. I går tok jeg seniorbilder av Hannah. Var så utrolig fint vær, har forresten hatt over 20 grader hele denne uken! 


...og Hannah tok et av meg. 

Vet ikke helt hva mer det er å fortelle om. Snakkes veldig mye om det berømte ballet. Vet ikke om jeg har nevnt det, men jeg har allerede funnet en ballkjole. Faktisk i slutten av februar, men dere får vente 3 uker til å se den. Ble også spurt til ballet i slutten av februar. Fikk rose og sjokolade i skapet på skolen.

Er helt rart å tenke på at jeg skal hjem snart. Gleder meg til å komme hjem, samtidig som jeg ikke vil reise i fra alle sammen her.... Vell, det var vell alt for denne gang. Nå skal jeg snart legge meg, for selv om dere hjemme i Norge har påskeferie, så har jeg 4 dager med skole i neste uke.   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits