Mere jul

I går så hadde vi jul med vmor sin side, som jeg har nevnt at vi skulle. Det var utrolig artig! Vi hadde secret santa. Jeg skulle kjøpe gave til den eldste vbroren min, kjøpte fyrverkeri. Ble fortalt at han var veldig glad i det. Først når vi kom ble vi indelt i tre lag, og hadde en slags rebus. Måtte kjøre rundt i den lille bygda og lete etter hint, og tilslutt fant vi alle pakkene våre. Etter det hadde vi middag, og det var en ny vri. Vi fikk tre retters middag, og fikk velge helt selv hva vi ville ha for hver rett. Vi fikk utdelt et ark med forskjellige hint til typer mat og bestikk, og ved alle hint hørt det til en bokstav. Så ble vi fortalt en historie, som skulle hjelpe oss til å skjønne hva som hørte til hvert hint. Det var jo fra bibelen. Så skulle vi sette sammen bokstavene etter hvordan vi ville ha maten. Jeg var helt lost. Det tror jeg alle var, fordi vi endte opp med utrolig mange kombinasjoner. Det var ikke alt som var like lett å bare spise med fingrene, måtte fram med noen kreative måter å spise julemiddag på. 


Dette var min første


 Så min andre, glemte å ta bilde av den tredje.

Så lærte jeg de en lek som slo forferdelig godt an! Det var så utrolig artig, tror ingen har ledd så mye som vi gjore på evigheter. Så det var tidenes kveld! 

Bestiller middag....

I dag hadde vi vfar sin familie over. Hadde nesten ikke møtt noen av de, men var hyggelig og mye god mat. De var utrolig mange. Forresten i USA så er det bare en dag jul, så her snakker de om at jula er over. Prøver å forklare at den ikke er over og at vi har 6 juledager. Er det bare jeg som ikke visste dette, eller..? 
  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits