Jul i Missouri

Heisann. I dag fikk vi endelig åpnet gavene i USA også, måtte vente en ekstra dag. Gårdagen var tøff, fordi julaften her i USA er egentlig ikke noe spesielt. Vi dro i kirken bare. Var veldig rart og tenke på at hjemme så var det julaften. Nå går det helt fint. Våknet i mårrest, og julenissen hadde vært her å fyllet strømpene våre. Så spiste vi frokost, vfar leste opp julehistorien fra bibelen og så åpnet vi gavene. Fikk masse fint! Etter det så kiket vi film, før vi ordnet julemiddag. Ellers i dag har jeg ikke gjort noen ting. 

Disse bildene er fra kirken i går kveld!

Her har vi gjengen julemorgen. Som dere ser treet i bakgrunnen så er jo det meget pent, eller ikke. Tror vi alle er enige om at årets træ er meget dårlig. Vi skulle egentlig dra å hente et træ på lørdag, men veiene var så isete at vi kunne ikke kjøre. Skulle derfor prøve igjen på søndag, men veiene var fortsatt alt for isete. Så vi måtte dra ut i egen skog og finne et. Det var ikke det største utvalget. Men kommer alltid til å huske det treet der, hahahah! Var artirg å dra å hente det da. 


Æ fikk æren av å sag treet.. Ethan tok over etter halvveis da. Men æ kom jo halvveis, så creds til det. Hannah laget til meg!

 

Ellers i jua skal jeg slappe av. Skal feire med vmor sin side 4 juledag, og vfar sin side 5 juledag. 6 juledag skal vi til Kansas City, siden den forige turen ble avlyst. 

Var forresten på en traktorparade forige fredag. Julepyntet traktorer. 

Så håper alle der hjemme har en strålende jul! GOD JUL!

   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits