Sadie Hawkins dance

Heisann! I går kveld hadde vi sadie hawkins dance. Det er en country dans. Husker ikke om jeg har nevnt det eller ikke, men her er jo cowboystilen veldig populær, og det går utrolig mye i countrymusikk! Sadie hawkins dans er en dans hvor jentene spørr ut guttene, og det skal gjerne være en søt vei. Hannah skrev en sang og spilte gitar og sang for hennes date i klasserommet, haha! Ei annen jente fikk fotballtreneren til å synge det i kafeteria. Jeg skrev på 6 glass, sadie? og satt det utenfor trappa hans. 

Mange av oss seniorene dro ut og spiste som en gruppe først. Jeg har ikke så veldig mange bilder, men det ble tatt en del bilder så skal legge de ut på bloggen når jeg får de!

Hannah krøllet håret mitt. Vi var litt usikker på om det var trygt, siden hu brant seg på krølltanga her om dagen, og har et skikkelig merke haha!...så da trengte jeg jo cowboyboots! Så siden Selestia jobber en plass de selger boots, og hadde nøkler meg seg. Låste vi oss inn og kjøpte et par boots rett før dansens. Brukte totalt 5 min, utrolig spontant! Men, ahh, jeg elsker de!! Cowboyboots er utrolig in her, og de bruker de daglig på skolen. 

Dette er meg og min kjære Selestia. Hun kom til oss, så vi ordnet oss sammen. 

Elsker det at når det kommer på en countrysang, og det er en dans til som alle kan. Trenger litt mer trening, men begynner å få det til.

Vi hadde jo selvfølgelig forskjellige dress-up days denne uken. På mandag var det denim-day. På tirsdag var det bandana, onsdag, bling-bling, torsdag boots og i går var det duck dynasty. 

Har jo nesten vært her i 4 mnd nå, og denne neste måneden kommer til å gå superfort. Neste uke er det thanksgivingbreak, så da har vi fri onsdag, torsdag og fredag. Helgen etter er det madrigal. Det er en musical, jeg skal spille en pianosang med bandet i den. Helgen etter der er det Kansas City tur med utvekslingsstudenter også er det finals i alle fagene -.- -.- så er det juleferie!! 

Forresten så ble det ikke noe basketball på meg, kommer til å bli alt for my! Så jeg er med i en vektløftinggruppe. Amanda og Hannah er også med i den. 

Vår kjære lille søte kattunge. Vi har fått 4 stykker. 

Så jeg har det utrolig bra, og har kommet helt inn i den amerikanske livet. Skal publisere flere bilder fra sadie når jeg får bildene.   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits