Seniorpictures

I går så tok Hannah seniorblider av meg. Noen gjør det til fotograf, men jeg valgte bare å la Hannah ta de med mitt kamera. Vi dro forskjellige plasser her i Centralia. 
Vet ikke om jeg har nevnt det, men i morgen skal jeg spille konsert. Skal spille med hele orkesteret, så sånn passe nervøs til det. Skal forresten også prøvespille for basketball hele denne uken, så blir en hektisk uke! Kommer ikke hjem før i 6 tiden hver dag. Tviler på at jeg kommer til å spille, i og med at det kommer til å bli så travelt og jeg omtrent drokner i lekser fra før av. Det er såppas få folk som spiller basket på skolelaget, så om jeg vil så kan jeg spille fordi de kommer ikke til å plukke ut folk. 

I dag i kirken så dro Hannah, Austin og Miriam en spøk med meg. Fortalte meg at jeg måtte si the American plege og awana plege høyt i kirken, og svare på spm som for eksempel hva jeg har lært osv. Jeg fikk jo helt panikk og måtte stripugge plegene. Forberedte meg på hva jeg skulle svare å alt. Men neidaaa, var bare kødd! Men var på tide at jeg lærte meg plegene, fordi vi sier de hele tiden. Hver søndag i kirken, og før hver kamp. Jeg bestemte meg foresten for å delta i Awana, kirkegruppen på søndager fra 5-7. Vi får en tur på slutten av året, om du fullførerer. Noe som ikke er så veldig vanskelig. Er bare å svare på masse spørsmål også er det et bibelvers for hver seksjon du må lære deg utenatt og si høyt.   

Lizbethosnes.com - Endelig mammablogger!♥
Ååhh, så herlige bilder! Virkelig nydelig! :)

♥ Lizbethosnes.com
04.11.2013, 05:28
URL: http://lizbethosnes.com

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits