Roadtrips

Heisann! For tiden så har jeg det utrolig bra, hver uke blir bare bedre og bedre. Jeg må bare si jeg elsker denne lille plassen, har blitt kjent med så utrolig mange fantastiske folk som jeg har blitt så glad i! Gleder meg til å gå på skolen. Akkurat nå kan jeg si at dette er det beste valget jeg har tatt. Jeg er så utrolig takknemlig for at jeg sitter her jeg sitter i dag. Alle som er her for meg, både hjemme i Norge og her i USA. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å vise hvor takknemlig jeg er. Jeg må si jeg har vært omtrent maks heldig! Meg, Hannah og Amanda går foresten veldig godt overens. Vi har aldri kranglet, og blir bare bedre og bedre venner etter som tiden går. 

Denne helgen har jeg tilbringt 10 timer i bil med noen utrolige herlige jenter. Merket på hjemturen i går at vi hadde vært litt for lenge i bil.. haha! Men vi hadde det utrolig morsomt. Vi hadde fri på fredag, så jeg og 3 andre kjørte til Lake of Ozarks for å shoppe. Det var et utendørs kjøpesenter på en måte. Maaaasse butikker!!! På fredagskvelden var det fotballkamp, og som alle andre kampene så vant vi jo overlegent. 

Så istedet for å gå rundt på kjøpesenteret så kunne du kjøre. Ikke at vi gjorde det da...... 

Her er innkjøpene mine, som ble en del. Har ikke shoppet ordentlig på lenge, og nå begynner det å bli kaldere, så trengte litt varmere klær. På lørdag var det klart for state-finale i softball.Softlaget vårt er også utrolig bra, dette var tredje året de var i finalen, og de vant i år også. Finalen ble spilt Springfield som er sør-vest i Missouri. De vant 9-2. Skjønner faktisk dette spillet nå. Jeg, Hannah og 3 andre jenter kjørte sammen, var 3 timer en vei, og vi hadde en kjempeartig tur.Min kjære softballspiller!

Etterpå dro vi å spiste på Lamberts, som er en veldig kjent restaurant. Det var kjempestort, men måtte likevell vente 1 time før vi fikk bord. Men vi hadde det utrolig artig, så var ingen problem. 


haha, kelnern ville være med på bildet. 

Forige helg var laget jeg og Sydney tynnlefser. Besteforeldrene hennes er norske, så de hadde utstyr til å lage tynnlefse og lurte på om jeg ville komme å være med. Det var utrolig koselig og artig! Det var vanskelig å få lefsene veldig tynne da... 

 

 


 På kvelden dro vi til et haunted house. Det var faktisk så forferdelig skummelt!! Det var veldig levende, og de løp etter deg og hvisket deg i øret.   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits