Homecoming week

Dette har vært en meget innholdsrik uke, og jeg har fått opplevd min første og sannsynsligvis eneste homecoming. Det var faktisk så utrolig mye mer enn hva jeg trodde det skulle være. Temaet for homecoming var fra caveman til nå, we have been winning since the beginning. Fotballaget til Centralia er utrolig bra, vinner alle kampene overlegent! Så mandagen dress-up day var caveman, og jeg og Hannah laget vårt egent kostyme. 

På tirsdag hadde vi 60's/80's

På onsdag var det 80's/90's
På onsdagskvelden var det et flash light parade som gikk fra skolen til square of town, og tilbake på skolen der det var et digert bonfire. Det var egentlig bare for å få opp spiriten. Så bra school spririt har jeg aldri sett før! 

På torsdagen var det panther wear. Hadde bare på meg en centralia t-shorte. Vi hadde også et assembly/pep-rally. Der hele skolen samles i gymsalen for nok en gang få opp stemningen til fredagens fotballkamp. Det var utrolig artig! Korpset spilte i hallwayen. I gymsalen hadde cheerleaderne opptreden, og deretter en volleyballkamp mellom Varsityjentene (1.laget) i volleyball og noen av fotballguttene. De kalte seg for Bomb Squad. Noen av fotballguttene var også cheerleadere og hadde på seg draktene til jentene, hahaha. Pep-rally er en konkurranse mellom trinnene som går ut på å brøle høyest. De sa at dette var tidenes assembly! 

Meg og Kylie på sleepover på torsdagen. På fredagen hadde vi fri, og vi hadde en homecomingparade i 1-2 tiden. Der alle trinnene, lagene, klubbene, dronning og konge kandidatene hadde sin egen flåte/bil. Hannah var nominert til homecoming dronning! Derfor måtte hun pynte seg. 

Alle konge og dronning kandidatene.


Seniorflåta!

Her er forresten homecoming t-shorten jeg lagde. 

 

Vår kjære dronningkandidat klar for homecomingkamp. Hun i midten er dronning fra i fjor. Det er jo homecoming, så de kommer jo tilbake.

Dronningkandidatene med sine freshmen escorts!Hannah ble kåret til homecoming queen, utrolig artig!

også ble homecoming king kåret.. 

Hele forige uke var veldig travel. Var med og hjalp en del med å lage seniorflåten. 

Det var en utrolig artig og opplevelsesrik uke! Toppet hele uken med en tur til six flags med utvekslingsstudentene på søndag. Legger ut bilder av det senere! Så for tiden har jeg det kjempebra! Det med kirken ordnet seg forresten å.   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits