Nå har jeg smakt 3 musketeers Janne!

Heisann! Jeg har selvfølgelig ikke glemt det Janne. Er bare litt treig. Er jo ikke bare bare å dra på butikken når du bor på landet sånn som meg. Vi har jo en butikk i kjelleren, som folk sier. Så hadde den jo i huset. Å ja, den var kjempeeegoood! :D


Helt forferdelig bilde!! Men måtte jo legge det ut til deg Janne!  

Må også bare fortelle at her om dagen i ene timen så begynte amerikanerne plutselig å spille Ylvis - the fox! Å jeg bare, eeey, det der er jo norsk!! Hadde tydligvis hørt den på radioen. Har hørt de har spilt den flere ganger, haha. Utrolig artig, men samtidlig veldig rart at folk over her snakker om ylvis og sangen the fox. Sangen er på 25. plass av topp 100 her i USA, var det noen som fortalte meg i dag. ''This is the funniest song I have heard''. 

Ellers så bare slenger jeg med noen bilder fra fotballkampen på fredag. Vår kjære maskot!Yeey, kvikk lunsj i posten! 

Denne helgen gjorde jeg ikke så mye bortsett fra kamp og dans på fredag. Var på et ayusa møte på lørdag med noen av de andre utvekslingsstudentene. Var egentlig bare masse informasjon. Vi har forresten fri både denne fredagen og neste fredag. Denne fredagen fordi vi har en fredag i måneden fri, og neste på grunn av homecoming. Gleder meg utrolig mye til det! Vet ikke helt alt som skal foregå.   

Janne
Weheey! endelig, haha, love you!! <3
01.10.2013, 17:38
andreainusa
Janne: love you 2 <3
07.10.2013, 05:35
URL: http://andreainusa.blogg.no/

    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits