Reunion

Heisann! Er så utrolig opptatt med lekser, og når jeg først ikke har lekser er det alltid noe annet jeg må gjøre. De går så fort fram på skolen, og om jeg mister en ting så henger jeg pluteslig langt etter. Uansett, i helga var jeg på reunion til vertsmor sin side av slekta. Jeg var med broren til vertsmor og familien, siden ingen i min vertsfamilie kunne være med. Begge vertssøstrene mine hadde turneringer, og Hannah sitt volleyball lag vant hele turneringen! Slekta er utrolig stor, men ikke alle kom, siden noen bor så langt unna. Faren til vertsmor har 12 søsken, og 9 stk lever enda. Alle var der i helga. De er så mange at når de samles så vet de ikke alle en gang. Var ikke så mange der i helga da, hadde vist brukt å være flere. 

Generelt det vi gjorde var å spise, var så utrolig mye mat. Alle sammen hadde med seg noe. Å de sonic koppene er så store at jeg får så vidt til å holde de. 

Dette er foreldrene og søsknene til vertsmor med familie + meg og Ingvild. Dette er litt av delen som hører til faren til vertsmor. 


 Meg, Kelsie, Jessica, Ingvild og Ashton

I går spilte Hannah volleyball kamp i Mexico, en by 15 min unna. Dette er jo laget til Kelsie (søskenbarnet til Hannah). Så Ingvild og Jessika var også der. Å selvfølgelig vant jo Centralia! Etterpå dro jeg og Hannah med noen venner og spiste chinese. 

Nå på fredag er det den første skoledansen. De pleier å ha skoledans etter alle hjemmekampene (bortsett fra den 1.), og en av dansene er jo homecoming (4.Oktoboer), gleder meg utrolig mye til det. I helga skal jeg også på orientationmeeting. Blir arrangert turer og sammenkomster med Ayusa (underorg.) i løpet av skoleåret. Skal for eksempel til six flags, tivoli i st.Louis 6 oktober, Kansas City i desember, også er det noe rundt halloween. Så forresten noen som allerede hadde pyntet til halloween, her om dagen. Skitur i januar, og Hawaiitur!!! Kan også være med orkesteret til Tennessee i April, men vet ikke helt om jeg blir med på det. Fristen er nå fredag. 

  


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits