Update

Hei! Tenkte bare å informere at jeg fortsatt har det veldig bra, selv om enkelte ganger kan være mer utfordrene enn andre. Har faktisk vært her i over 5 uker nå, utrolig rart å tenke på. Føler på en måte at jeg kom i går, siden tiden har gått så fort. På en annen måte så begynner jeg å føle meg så hjemme her i huset at det føles ut som jeg har vært her i evigheter. Ellers så er det ikke så mye oppdatere fra dag til dag, for mesteparten av tiden gjør jeg dette:

Nemmelig lekser! Det tar opp utrolig mye av tiden min. Går på kamper, trener og ja gjør stort sett det samme som jeg gjør hjemme i Norge.På fredagen kjørte vi til Palmayra og så guttene spilte fotballkamp. Tok 1 og en halvtime en vei. De tapte dessverre 21-24, så de var ikke spesielt fornøyde. Men jeg skjønte faktisk amerikansk fotball i løpet av den kampen. De har prøvd å forklar å forklart, men jeg har ikke skjønt noen ting. Men plutselig gikk det opp et lys! Var forresten mye artigere å se på når jeg faktisk skjønte hva som foregikk. Gleder meg allerede til neste kamp nå på fredag. Er fotballkamper hver fredag. 

På lørdag dro jeg og Kalee inn til kjøpesenteret for å ta pedikyr, hah! Har aldri gjort det før, så det var en ny opplevelse. 

Satt i massasjestol. Hvem han mannen der var aner jeg ikke, men ville tydligvis delta i bildet.
Senere på kvelden var jeg med Kelsie, Jessica og Ingvild på bursdag til Ashton. Alle disse (bortsett fra Ingvild) er søskenbarn av Amanda og Hannah. 

Jeg ble med Kelsie, Jessica og Ingvild hjem og lå over der. Det var utrolig koselig. I morges våknet vi av at det tordnet og lynet, og plutselig startet det å regne. Har ikke hatt regn her på evigheter, så det begynner å bli ganske brunt ute. Generelt er været ganske varmt, stort sett over 30 grader. Lufta er også veldig tett, og klam!! 

Tok dette bildet rett etter vi hadde vært i kirka i morges. Siden vi alle hadd nettopp kjøpt oss nye kjoler, så bestemte vi oss får å ha de på oss i kirka. 

Ellers på skolen så går det stort sett bra. Hvis jeg trenger hjelp så får jeg det. Skjønner egentlig det meste vi går igjennom, er bare språket som er problemet.   


    Navn:
    Husk meg?

    E-mail:

    URL:

    Kommentar:

Arkiv

Kategorier
Siste innlegg


Annonser
hits